dijous, 23 de setembre de 2010

La primera exportació i expansió europea

Mai hauria imaginat que una petita empresa pogués exportar, tal com m'he trobat jo. Amb l'intenció de treballar dintre del territori Espanyol, vaig projectar els portals www.pantallatactil.net i www.puntodeinformacion.net en castellà, i el primer d'ells també en català i anglès.

La veritat és que costa força tenir-los actualitzats en tants d'idiomes, per això, de moment, no he començat la traducció del segon portal.

Aquesta setmana he realitzat la primera venda a Gran Bretanya gràcies al portal de pantalles tàctils que està en anglès, però això no és tot... estic en contacte amb el client per demanar encara més material.

Ja fa un mes aproximadament que he contactat amb una empresa d'Andorra per començar l'expansió cap a altres Països mitjançant empreses de confiança i que ja estiguin assentades allà. És una manera de començar la internacionalització amb peus de plom, col.laborant amb empreses natives d'aquells països.

Aquesta entrada del bloc és per què totes les empreses vegin que encara que es considerin petites, Internet no posa límits a les seves vendes, si les empreses hi aposten per elles, clar.

Foto Wikipedia.

 
Tira Ecol