dilluns, 4 de gener de 2010

Piwik. Alternativa al Google Analytics


Acabo de veure un sistema d'analítiques que possiblement pugui ser una alternativa al google analytics. Les estadístiques són gairebé en temps real.

A mi m'ha agradat molt i el vull provar, a veure què tal.

La web: http://piwik.org/

2 comentaris:

Adonay ha dit...

Ostres, jo l'estic utilitzant des que el vas postejar.
De moment, et puc dir que va "stupendu" jeje
I lo millor, no passa per la comptabilitat de google, que fa por amb les polítiques de privacitat i com entren a les teves dades!!! (i ara amb el googleDNS ja s'han passat!!! volen saber per on navegues i tot!)

Per cert, espero que us hàgiu portat bé l'any, pq sino els reis seràn carboners, més que altra cosa ^^

Rafael Martín ha dit...

Bones Adonay.

Jo també l'estic testejant, i sembla que va molt bé també.

A veure què tal es comporta pròximament.

Els reis de moment si... noves expectatives de negoci (que es poden fer o no, però ja veurem). De moment carbó no... aquest any m'he escapat... m'he portat molt i molt bé... espero que a tu també t'hagi portat coses bones

Salut!!!!

 
Tira Ecol