dimecres, 10 de juny de 2009

Coses bones i dolentes del Fedora 11

Estic fent els tests del Fedora 11 en diferents ordinadors... de moment l'he instal.lat en el meu portàtil, en un P600Mhz, i en un 1.600 aproximadament (no sé ben bé la velocitat) i doble processador.

La part bona és que un dels discs que estic utilitzant, sé que va donar fallos a un client meu, i l'utilitzo precisament per fer aquestes proves. Resulta que aquesta versió m'ha detectat que el disc té errades i m'avisa de sectors defectuosos... el sistema ha fet un repàs per l'SMART del disc i ho ha passat. Un 10 pel Fedora.

La part dolenta és que encara estic intentant engegar el P600Mhz, ja que amb la versió 10 no hi va haver cap problema i sembla ser que amb la nova versió no funciona.... massa software per la màquina? Ja us dirè què he fet finalment amb aquest tema.

 
Tira Ecol