dimecres, 11 de febrer de 2009

Avui és un gran dia

Avui he anat a Barcelona, per 'reciclar-me' en els productes d'spamina.

En al foto, podeu veure el llibre que ha editat spamina, per combatre l'spam. Em sento orgullós de formar part en un 0, 0000x per cent de la foto que apareix en el llibre d'Spamina. En Dídac, el president que apareix en el llibre, és un gran conegut per a tots vosaltres i una persona entrenyable per part meva. Una sensació que no es pot viure si no més en primera persona.

Jo he publicat varis documents públics, però mai cap imprès. Spamina si, i, internament, sento que en formo part. A la foto podeu veure el llibre blanc de l'spam que us podeu descarregar en pdf.

Avui, a Barcelona, en aquest 'curs accelerat de nous productes d'spamina', comentaven... bé... quins són els arguments que haig de donar als meus clients per dir que spamina és un bon producte? Els meus pensaments es van començar a accelerar i no paraven de trobar respostes: El rerefons és Linux, Funciona, 100% d'efectivitat.... és el producte que voldries per a tu i per als teus clients... quins arguments has de donar als teus clients?.... cap... simplement confiar amb el producte per què saps que funciona, i ja està.

Puc presumir de poder dir que amb en Didac sempre li he dic les coses clares... si una cosa no fucniona, doncs no fucniona.... què hi vols fer? (Tots fem esforços per que vagi bé, pero no tot va comn volem.), però si funciona... s'ha de reconèixer.. Spamina fucniona, i jo hi confio... per això forma part dels meus productes de distribució. L'últim que vull en la cadena de la producció de la meva empresa són problemes... Spamina no us donarà maldecaps... ho sé i ho dic així de clar. Confieu amb spamina. Hos ho dic com a protector, no com a distribuïdor!!!.

 
Tira Ecol