dijous, 2 d’octubre de 2008

i parlant d'en Didac Lee.... també a Flaix FM

Aquest matí em dirigia cap a Girona. Escoltant la ràdio (flaix fm), em va soptar uns comentaris dels locutors.

Resulta que Georgina Altarriba estava rient, i l'Ernest Codina va explicar per què reia... la Georgina deia que s'assemblava a una persona que es deia Didac Lee. Que devia ser una persona famosa però en realitat no sabíen qui era. No sé com van anar a parar a la plana on sortia la silueta d'en Didac, però segur que per a ells era un desconegut amb una assemblança amb l'Ernest.

Doncs bé... segur que ells no llegeixen el meu blog, fins i tot, en el post anterior parlava d'en Didac.

Si per casualitat el llegeixen, us passo alguns enllaços relacionats amb en Didac, per què veieu que realment no és tan 'desconegut'.

- Blog Personal: www.didaclee.cat
- Empresa de noves tecnologies que va fundar: www.intercomgi.net
- Un dels seus productes estrella que es distribueix en conegudes marques del món dels electròdomèstics i informàtica: www.spamina.com
- I així podriem estar hores i hores... és una persona realment emprenedora i ha representat el sector emprenedor de Catalunya.

Doncs espero que amb aquestes nocions ja us feu una ideia de qui és.

I parlant de flaix fm, recordeu que el podeu escoltar digitalment al vostre ordinador des de qualsevol part del món, i si el voleu escoltar a través de qualsevol programa preferit que tingueu (com per exemple el vlc), aquí teniu la url:

http://195.55.74.102:80/flaix/FLAIXfm.mp3

 
Tira Ecol