dijous, 17 de juliol de 2008

Més enllà de Google com a cercador


Google em sorprén cada vegada més.

L'última creació, ha estat un vídeo amb el grup Radio Head, però un vídeo molt especial. S'han utilitzat tècniques làser per captar les imatges del grup i del voltant en 3D.

Això ho han fet mitjançant tot un projecte Open Source que us podeu descarregar (us faltarà el làser especial, bé... més aviat els 64 làsers que giren 360º i agafen mostres 900 vegades per minut, suposso :D). De totes maneres podeu gaudir de les dades del cantant per veure la seva imatge en 3D i moure-la segons volgueu.

Aquí: http://code.google.com/creative/radiohead/ trobareu el video musical, el video de còm s'ha fet i també un exemple viu del moviment en 3D de diferents objectes que s'han utilitzat al video.

Un altre cop 10 punts, google.

2 comentaris:

Bloc.tdi ha dit...

Hola Rafael!
Des de Bloc.Tdi hem volgut citar el teu bloc aquesta setmana. Fem referència a aquest post sobre el videoclip de Radiohead.
També hem linkat al teu bloc des del nostre.

Pots veure el programa a bloctdi.wordpress.com i a qualsevol de les televisions de la TDI.

Esperem que t'agradi!

Bloc.Tdi

Rafael Martín ha dit...

Hola a tot l'equip de bloc.tdi

Clar que m'ha agradat la notícia... Si escric, en part, és per què tota aquesta informació que genero, es pugui aprofitar d'una manera o altre, i mentre més gent arribi a aquesta informació, millor.

És una gran tasca també tot això que feu, i crec que tindreu el recolzament de molts de blocaires com jo.

Jo també us he fet una entrada al bloc. Espero que també us agradi.

Gracies!!!

 
Tira Ecol