dimarts, 17 de juny de 2008

Avui és un gran dia, el Download Day de Firefox 3

Avui és el dia en que Firefox treu al mercat la seva versió tan esperada, la 3. Aquest és l'últim post que faig amb la versió 2.0.0.14.

Molts hem visitat la web de descàrregues, però a Espanya encara no és hora. El temps on es publicarà la descàrrega, serà a partir de les 19h., o sigui que paciència. Molts han (hem) estat els que han anat a la plana de descàrregues i ens hem trobat una i altra vegada la versió 2.0.0.14, que ja teníem instal.lada. Hem d'esperar unes hores més... però crec que valdrà la pena.

Fins i tot a tv3 fan eco de la notícia, i, de moment, aquesta és la web que més detalladament expliquen les avantatges d'aquest nou Firefox.

Què passarà... batrà el rècord proposat? Es col·lapsaran els servidors? tot anirà com una seda? Això no ho sabrem fins demà.

Crec que amb aquesta iniciativa, s'obrirà un gran ventall de futurs download's day per molts altres programes que surtin al mercat ( o versions dels mateixos).

I a les 19h... endavant amb la descàrrega!!!!

Actualització 17/06/2008 a les 19:05: El servidor ha deixat de respondre!!! No el puc descarregar.

Actualització 17/06/2008 a les 20:20: El servidor continua sense respondre. Fallo de limit de hard? de Soft? Es podia haver evitat? A aquest pas, realment faran rècord de descarregues (Total descàrregues = 0)

Actualització 17/06/2008 a les 22:50: Finalment m'he descarregat el Firefox amb algunes dificultats... Ja us explicaré

1 comentari:

torroellavilavella ha dit...

Fa estona que intento descarregar-me'l.

En cinc minuts s'ha col·lapsat? no ho podien haver previst?

Suposo que ho hauré d'intentar més endavant...

Salut!

 
Tira Ecol